fra 08:00 til 16:00
Ring 513 17 550

Hårtransplantasjon hva bestemmer prisen?

Hårtransplantasjon Hva bestemmer prisen?

Hårtransplantasjon Hva bestemmer prisen:  Hårtap anses å være en av hovedgrunnene til lav selvtillit og mangel på selvbilde. Kirurgisk behandling av hårtap, gjør det mulig å forbedre utseendet effektivt og permanent, og bringer tilbake selvtillit. Det skal imidlertid huskes at slike behandlinger kun skal utføres av erfarne spesialister på dette feltet. Først da kan du være sikker på at prosedyren blir utført riktig. Kostnadene for hår restaurering kirurgi kan variere, avhengig av antall nødvendige grafts, og teknikken som brukes FUE eller FUT, og dette kan bestemmes individuelt etter en foto-konsultasjon eller en personlig konsultasjon.Send oss bilder og du får fast pris på behandlingen.Vår lege har lang erfaring og velger teknikk som gjør at behandlingen knapt vil synes. Ikke engang din frisør vil se at du har gjennomført behandlingen, med mindre du selv forteller det. Ingen vil legge merke til det.

 

Hårtransplantat per Pakke eksempelvis

Small.
fra 14.000  maks pris 38.000,-

Medium.
fra 38.000  maks pris 55.000,-

Large.
fra 55.000 maks pris 68.000,-

3 PRP behandlinger er inkludert i prisen ved hårtransplantasjon.

RPR alene
5.800,-

SLIK FOREGÅR BEHANDLINGEN

Vi ekstraherer hårsekkene i det øverste hudlaget én og én med siste moderne instrumenter designet for dette. Du kjenner ingenting, og det vil ikke være synlig at behandlingen er gjort. Du vil opprettholde naturlig fylde i donorområdet som ofte ligger bakhodet. Hårsekkene blir implantert med en IMPLANTER-penn i riktig hudlag i samme retning, vinkel og dybde som før du mistet håret.

Dette for å oppnå naturlig resultat. Behandlingen etterlater ingen arr i området hårsekkene er satt ned i. Vi omplasserer hårsekkene skånsomt. Det er viktig å være klar over at dette er et kirurgisk inngrep og man bør derfor være ekstra forsiktig med klinikker som påstår noe annet, da dette er misvisende.