fra 08:00 til 16:00
Ring 513 17 550

OBAGI ZO SKIN HEALTH AV DR. OBAGI- EN SUNNERE HUD.

OBAGI ZO SKIN HEALTH AV DR. OBAGI- EN SUNNERE HUD.

For mer enn 30 år siden etablerte Dr. Zein Obagi konseptet «hudhelse» og utviklet samtidig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape en sunn hud. Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi videreutviklet sitt arbeid og etablert neste generasjon av terapeutiske kremer og behandlinger.

AVANSERTE LØSNINGER FOR HUDHELSE

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger som kan anvendes uavhengig av hud tilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer – har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

ZO® SKIN HEALTH CIRCLE

Konseptet ZO® Skin Health Circle er utviklet av Dr. Obagi. Målet er å sikre hensiktsmessige og vedvarende løsninger for å oppnå sunn hud gjennom hele livet.

ZO® Skin Health: Forebyggende og daglig hudpleie

Produkter som pleier huden, beskytter mot miljøskader og vedlikeholder resultatet av den terapeutiske behandlingen.

ZO® Medical: Terapeutiske løsninger

Produkter, protokoller og behandlinger til vanlige og kroniske hudtilstander.

ZO’s definisjon på sunn hud:

  • Motstansdyktig
  • Myk
  • Fast og stram
  • Jevn farge
  • Fuktig
  • Fri for sykdom

https://zoskinhealth.com

Få en uforpliktende samtale med vår kosmetisk sykepleier Kristin Wollum-Larsen som kan hjelpe deg med å skreddersy produkter for din hud og best mulig resultat.