fra 08:00 til 16:00
Ring 513 17 550

Clinique Bellevue

Plastikkirurgi Stavanger. Clinique Bellevue. Dr. Ayman Zakaria.

RING FOR KONSULTASJON 513 17 550

VELKOMMEN

Clinique Bellevue ble startet opp av Dr. Ayman Zakaria som tidligere bygget opp Colosseum klinikken, som i senere tid er blitt kjøpt opp Aleris-helse hvor han jobbet ut 2016. Han ønsket å kunne tilby pasienter ett mer skreddersydd og personlig tilbud og har nå startet opp i sentrumsnære lokaler som ligger usjenert til i nyoppussede, topp moderne lokaler i Musègata 18. Huset var tidligere ett av Stavangers eldste hotell og het Bellevue som er fransk og betyr ”fin utsikt”. Det ble de senere årene kalt Rogalandsheimen.

Vi tilbyr spesialkompetanse innen kosmetisk og plastisk kirurgi, injeksjonsbehandlinger med filler og muskelavslappende injeksjoner, laser og avansert medisinsk hudpleiebehandlinger. Klinikken har knyttet til seg dyktige og meget erfarne kirurger og sykepleiere. Vi vil være her for vurdering, behandling og evt. operasjon. For dette er klinikken utstyrt med topp moderne utstyr og faglig oppdatert personell.
Og nå er Clinique Bellevue er nå en del av Fritt Behandlingsvalg (FBV).

Hva betyr det :
Det er fritt behandlingsvalg i Norge det vil se at du som venter på behandlingen kan velge å få din utredning eller behandling i Clinique Bellevue uansett hvor du egentlig bor i Norge innen for spesialisthelsetjenestene som vår klinikk har avtale på (se listen).

VÅRE SPESIALISTER

Ayman Zakaria

Plastikk kirurg

Knut Kvinnesland

Øre-nese-hals spesialist

Nils Åke Nystrøm

Spesialist i håndkirurgi og i rekonstruktiv plastikkirurgi

Meld deg på vårt nyhetsbrev
for nyheter og spesielle tilbud