fra 08:00 til 16:00
Ring 513 17 550

Dermapen

Dermapen

Dermapen er en avansert form for microneedling – hudforbedrende behandling helt uten kirurgi. Dette er en behandling med dokumentert god effekt.

Den kosmetiske sykepleieren bruker Dermapen til å lage mikroskopiske kanaler i huden. Disse kanalene vil frakte næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Ved å lage mikroskopiske hull i huden lurer man hudens celler til å tro at det har oppstått en skade. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall veksthormoner, slik at kollagen produksjonen øker og huden fornyes.  Dermapen har også vist seg å være mer effektiv enn de fleste behandlinger med krystallsliping og kjemisk peel. Sammenlignet med tradisjonelle dermarollere er behandling med Dermapen mer skånsomt og mindre smertefullt. Den har engangsnåler og er dermed helt steril. Pennen har en kraftig motor som gjør at behandlingen kan gjennomføres meget effektivt. Lengden på nålen kan også justeres slik at behandlingen virker dypere etter behov.

Hudindikasjoner som egner seg til behandling med Dermapen:

  • Hyperpigmentering
  • Store porer
  • Strekkmerker
  • Linjer og rynker
  • Slapp og ujevn hud
  • Arr

Man kan også benytte Dermapen til generell hudforbedring og for å forebygge aldring av huden.

Er behandlingen smertefull og hvordan ser jeg ut etter behandlingen?

Du vil være rød og varm i huden  etter behandling.  Dagen etter vil huden din kjennes noe sensitiv og man kan oppleve noe flassing etter 4-5 dager.  Du kan sminke huden din allerede neste dag. Behandlingen er ikke smertefull, men kan oppleves som litt ubehagelig på enkelte områder hvor huden er tynnere.

Hvor mange behandlinger trenger jeg, og hva slags resultat kan jeg forvente?

Du kan forvente en fastere hud med finere tekstur og en jevnere hudtone. Porer og arr vil bli mindre fremtredende og linjer i huden vil mykne opp og bli mindre synlige. Sluttresultatet avhenger av utgangspunktet og er individuelt fra person til person. Resultatet avhenger også av daglige renserutiner og bruk av produkter. Behandlingen kan gjøres alene eller i kombinasjon med produkter, peeling eller injeksjoner.

Du vil se en hudforbedring allerede etter første behandling. Vi anbefaler 4-6 behandlinger for et mer langvarig resultat. Det bør gå 6-8 uker mellom hver behandling.

Hva skal jeg tenke på før behandling?

Det er viktig at huden er frisk, uten sår eller har vært utsatt for medisinske eller kjemiske behandlinger i løpet av de siste to ukene.

Vi behandler ikke blødere, diabetespasienter, hud med eksem, de som er nyopererte, gravide, kreftpasienter eller de som går på blodfortynnende medikamenter.