fra 08:00 til 16:00
Ring 513 17 550

FUE-METODEN

FUE-METODEN (Follicular Unit Excision)

Clinique Bellevue er den første klinikken i Stavanger som tilbyr hårtransplantasjon for kvinner og menn. Vi benytter den nyeste og mest avanserte metoden for behandling av hårtap. FUE-metoden er sikker, presis og gir det mest estetiske resultatet av alle teknikker som er brukt til nå. Dette fordi behandlingen ikke etterlater et lineært arr.

Det er denne metoden som benyttes for rekonstruksjon av hår, øyebryn og skjegg; ansiktsområder som stiller ekstra store krav. FUE-metoden er gjennomprøvd, veldokumentert over tid og gir et naturlig og stabilt resultat, når det utføres av en erfaren og kunnskapsrike lege. Derfor garanterer vi at 90% av transplantert hår vokser ut igjen.

Slik foregår behandlingen

Vi ekstraherer hårsekkene i det øverste hudlaget én og én med siste moderne instrumenter designet for dette. Du kjenner ingenting, og det vil ikke være synlig at behandlingen er gjort. Du vil opprettholde naturlig fylde i donorområdet som ofte ligger bakhodet. Hårsekkene blir implantert med en IMPLANTER-penn i riktig hudlag i samme retning, vinkel og dybde som før du mistet håret.

Dette for å oppnå naturlig resultat. Behandlingen etterlater ingen arr i området hårsekkene er satt ned i. Vi omplasserer hårsekkene skånsomt. Det er viktig å være klar over at dette er et kirurgisk inngrep og man bør derfor være ekstra forsiktig med klinikker som påstår noe annet, da dette er misvisende.

Hvordan ser jeg ut etter operasjon?

Vår lege har lang erfaring og velger teknikk som gjør at behandlingen knapt vil synes. Ikke engang din frisør vil se at du har gjennomført behandlingen, med mindre du selv forteller det. Ingen vil legge merke til det.

Etter behandling

FUE er en skånsom metode som ikke krever skalpell eller etterlater sting. Pasienten kan foreta sitt normale liv raskt etter behandlingen. Pasienten får instruksjoner og post-operative behandlingsmidler: medisiner og spesialsjampo.