fra 08:00 til 16:00
Ring 513 17 550

Obagi ZO Skin Health av Dr. Obagi

OBAGI ZO SKIN HEALTH AV DR. OBAGI

For mer enn 30 år siden etablerte Dr. Zein Obagi konseptet «hudhelse» og utviklet samtidig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape en sunn hud. Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi videreutviklet sitt arbeid og etablert neste generasjon av terapeutiske kremer og behandlinger.

AVANSERTE LØSNINGER FOR HUDHELSE

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger som kan anvendes uavhengig av hud tilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer – har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

ZO® SKIN HEALTH CIRCLE

Konseptet ZO® Skin Health Circle er utviklet av Dr. Obagi. Målet er å sikre hensiktsmessige og vedvarende løsninger for å oppnå sunn hud gjennom hele livet.

ZO® Skin Health: Forebyggende og daglig hudpleie

Produkter som pleier huden, beskytter mot miljøskader og vedlikeholder resultatet av den terapeutiske behandlingen.

ZO® Medical: Terapeutiske løsninger

Produkter, protokoller og behandlinger til vanlige og kroniske hudtilstander.

ZO’s definisjon på sunn hud:

  • Motstansdyktig
  • Myk
  • Fast og stram
  • Jevn farge
  • Fuktig
  • Fri for sykdom

https://zoskinhealth.com

Få en uforpliktende samtale med vår kosmetisk sykepleier Kristin Wollum-Larsen som kan hjelpe deg med å skreddersy produkter for din hud og best mulig resultat.