fra 08:00 til 16:00
Ring 513 17 550

Ayman Zakaria

Plastikk kirurg
Brief info

Dr. Ayman Zakaria er blant landets 
ledende og mest erfarne spesialister 
innen plastisk kirurgi og håndkirurgi. Han har praktisert i Stavanger siden 1994, og har på den tiden foretatt 
flere tusen operasjoner innen bryst- 
og ansiktskirurgi og estetisk kirurgi 
generelt, samt håndkirurgi.

Dr.Ayman Zakaria plastikk kirurg Clinique Bellevue.

Dr. Ayman Zakaria har plastisk kirurgisk grunnutdannelse fra prestisjefylte Medisinsk Universitet i Nice Frankrike. Som ferdig utdannet spesialist jobbet han som klinikk sjef på samme universitet t.o.m 1994.
Han flyttet til Norge og jobbet først på Stavanger universitet sykehus i 1994, så i 1999 grunnla han det første private sykehus i Stavanger (Colosseum klinikken) som nylig ble kjøpt av svenske Aleris Helse.  Han ønsket å kunne tilby pasienter ett mer skreddersydd og personlig tilbud og har nå startet opp Clinique Bellevue i sentrumsnære lokaler i Musègata 18. Huset var tidligere ett av Stavangers eldste hotell og het Bellevue som er fransk og betyr ”fin utsikt”. Det ble de senere årene kalt Rogalandsheimen.

Dr.Ayman Zakaria er blant landets 
ledende og mest erfarne spesialister 
innen plastisk kirurgi, og håndkirurgi. Han har praktisert i Stavanger i Stavanger i over 24år, og har på den tiden foretatt 
flere tusen operasjoner innen bryst-og ansiktskirurgi og estetisk kirurgi generelt, samt håndkirurgi.
 Dr Zakaria ble valgt som formann i Norsk estetisk plastikkirurgisk forening fra 2013-2015. Han holder seg stadig oppdatert på nye teknikker både innen kosmetisk ansikts kirurgi og brystkirurgi.

Han har lang og bred erfaring i plastikkirurgi med fokus på ansikt estetisk og bryst kirurgi, og har holdt foredrag nasjonalt og internasjonalt om hans kirurgiske arbeid og resultater.
Dr.Zakaria er medlem av:
Norsk plastikkirurgisk Forening
Norsk estetisk plastikkirurgisk forening
Amerikansk Plastikkirurgisk Forening
Fransk Håndkirurgisk forening

Les mer om våre behandlinger.