fra 08:00 til 16:00
Ring 513 17 550

Vaser fettsuging

Minimalt invasive kroppskonturering – Et alternativ til tradisjonell fettsuging – Vaser er minimalt invasiv, men kraftig nok til å eliminere store områder med fett og skånsom nok til å behandle mer ømfintlige områder.

Nøyaktig skulptur – Vaser fjerner synlige mengder fett umiddelbart. Det er et steg opp fra ikke-invasive prosedyrer som er avhengige av sekundære reaksjoner for å redusere små mengder fett over lengre tid.

Behandle flere områder i en enkel prosedyre – Vaser kan skulpte og forme flere områder i et inngrep, inkludert kjeve, hake og nakke, mage, hofter eller flanker, mannlig og kvinnelig bryst, armer, rygg, rumpe eller lår, knær, legger og ankler.

Mindre smerte, hevelse og nedetid – Vaser er unik i sin evne til å være rettet ekslusivt mot fett, samtidig som omkringliggende vev forblir intakt. Dette gir jevnere konturer med mindre smerte og restitusjonstid enn tradisjonell fettsuging.

Priser for Vaser lipo behandling:

Det er flere områder vi utfører fettsuging kun med Vaser lipo pga dette er områder med fett som kan være utfordrende å fjerne med konvensjonell fettsuging. Disse områdene inkluderer rygg, rygg-puter, gynekomasti (mannlig bryst). Prisene står oppført i prislisten. Ved ønske om høydefinert liposculpting og ved fettsuging av områder som er tidligere behandlet og trenger revisjon vil prisen vurderes
individuelt på konsultasjon.

Vaser-systemets fordeler:
  • – Gir avansert teknologi sammenlignet med tradisjonell fettsuging
  • – Redusert kirurgtretthet 1
  • – Forbedret hud-sammentrekking 2
  • – Mindre smerte, hevelse og nedetid 3
  • – Mindre postoperativ ubehag 4-6
  • – Kan behandle flere områder i en samlet prosedyre 4
  • – Resultater ses så tidlig som 1 uke postoperativt med presis skulpturering 7